Oblikovano v Italiji, narejeno v Natuzziju

Vsaka sedežna garnitura Natuzzi Editions je izdelana za  popolno udobje. Skupina Natuzzi, ustanovljena leta 1959, vam zagotavlja izdelke v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Razvoj vsake nove sedežne garniture ali fotelja se prične v Design Italian Stlye centru, kjer se s sodelovanjem Natuzzi oblikovalcev in arhitektov prične življenjska pot vsakega izdelka. Preučevanje življenjskih slogov in spremljanje mednarodnih trendov je glavno vodilo pri nastajanju zof Natuzzi Editions.

Pohitite in nas obiščite v salonu Maros v Ljubljani, na Šmartinski c. 53 in v Celju, v Celeia parku, saj je zaloga posameznih modelov sedežnih garniture in zof omejena. 

Sedežne garniture in zofe na zalogi si lahko ogledate v katalogu Natuzzi Editions.

Zofe, sedežne garniture in fotelji, ki so jih ustvarile roke.

Ideje arhitektov in oblikovalcev Natuzzi postanejo resničnost v rokah naših izurjenih strokovnjakov in rokodelcev. Spretnosti in izkušnje so prava dragocenost in jamstvo za resnično kakovost, ki nastaja v naših tovarnah. Vsaka faza v proizvodnji je del edinstvene tradicije, ki se prične pri izdelavi prototipa, nadaljuje s skrbnim načrtovanjem proizvodnih procesov, izbiro surovin in materialov, krojenja, šivanja, vse do končne montaže.

Podrobne informacije v salonih Maros in Natuzzi v Celju v CELEIA PARKU in Ljubljani, Šmartinska c. 53.

- Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "Italijanski dizajn z 28% POPUSTOM"

37127