V maju posebna ponudba - vsi stoli in mize iz Capsule kolekcije po posebni ceni 

S kolekcijo Capsule by Calligaris postane naše življenje toplejše.

Calligaris se s kolekcija Capsule vrača k izvoru in ohranja sodobno estetiko, hkrati pa posveča veliko pozornosti surovim osnovnim materialom, predvsem poudarja naravno lepoto lesa. Tako dve mizi, modela Cartesio in Dogma, definirajo podnožja izdelana iz pravega, masivnega lesa, in mizne plošče izdelane iz plemenitega furniraj ali keramike. Oba stola Holly in Sweel pa sta v novih različicah na voljo na trdnem in stabilnem lesenem podnožju.

     

Jedilna niza CARTESIO

Masivne lesene noge nove različice mize Cartesio dajejo domu topel in prefinjen videz, zgornji del pa je mogoče prilagoditi z različnimi miznimi ploščami, kar zagotavlja  njeno prilagodljivost v različnih interierjih. Oblikoval jo je studio Busetti Garuti Redaelli.

Več o mizi TUKAJ. 

 

Jedilna miza DOGMA

Mizo Dogma je prav tako oblikoval studio Busetti Garuti Redaelli. Miza Dogma je velikodušno velika in raztegljiva, da lahko sprejme več gostov in spodbuja največje udobje v trenutkih vašega druženja. Preprosta, pravokotna oblika zgornje plošče se prefinjeno dopolnjuje z fino izdelanimi lesenimi nogami. 

Več o mizi TUKAJ. 

 

 

Nova stola iz kolekcije Capsule: Sweel in Holly

Stol Sweel, ki ga je zasnoval studio Archirivolto, ima elegantno leseno podnožje iz masivnega lesa in mehak in udoben sedež, oblazinjen s tkanino ali usnjem, različnih barv in obdelav. Udobno sedišče nudi oporo rokam in odlično poskrbi za dobro telesno držo.  

Holly Fab stol, ki ga je zasnoval Busetti Garuti Redaelli, ima še bolj udobno sedalo in velikodušno oblazinjenje, ki lahko ponudi še večje udobje in sprostitev med uživanjem v obroku ali druženju z družino in prijatelji za skupno mizo.

       

 

Posebna ponudba v mesecu maju.

Ker si žilimo, da spoznate lepoto in udobje miz in stolov iz nove kolekcije Capsule, smo pripravili posebno ponudbo za mize in stole iz omenjenje kolekcije

 

Ob naročilu katerekoli mize ali stola iz kolekcije Capsule, vam v času od 1.5. do 31.5.2024 priznamo 12% popust. Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003, info@maros.si

Vabljeni v salona Maros v Celju v CELEIA PARKU in Ljubljani, ŠMARTINSKA CESTA 53.

- Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "Calligaris mize in stoli - 12 % POPUST"

42413