Letošnjo jesen v podjetju Maros praznujemo 30 LET. 

 

TRADICIJA

Maros je pravkar dopolnil 30 let poslovanja. Ponosni smo na to, da skozi to obdobje nenehno izpolnjujemo pričakovanja naših kupcev, ki nam iz leta v leto zaupajo opremljanje svojih domov. Smo uspešno malo podjetje z okoli 20 zaposlenimi, brez dolgov in kreditov, zato smo partner, vreden največjega zaupanja.

 

PARTNERSTVO in ZAUPANJE

Naši partnerji so v svetu najbolj priznani proizvajalci pohištva, kot so Natuzzi, Calligaris, Snaidero, Novamobili, Flou in drugi. S ponosom izpolnjujejo okoljevarstvene in kakovostne standarde, vsi izdelki, ki jih ponujamo, pa so brez izjeme proizvedeni v EU. Skupaj izberemo le najboljše.

 

POHIŠTVO MAROS PRAZNUJE 30- ti ROJSTNI DAN 

Praznujmo ga skupaj.

Letošnjo jesen smo za vas pripravili prav posebno, JUBILEJNO PONUDBO.

Vrhunske sedežne garniture Natuzzi EDITIONS z neverjetnim 30% rojstnodnevnim popustom.

Posebna ponudba velja za vsa nova naročila sedežnih garnitur, zof, foteljev in dodatkov za dom iz linije Natuzzi Editions in sicer prejeta v mesecu NOVEMBRU 2020. 

 

Za vas smo pripravili tudi izbrane modele sedežnih garnitur Natuzzi Editions, ki so DOBAVLJIVI TAKOJ in so lahko v vaši dnevi sobi že v 24 URAH. 

 

Obiščite salone pohištva Maros in Natuzzi v Celeia parku Celje in na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani.

 

Jubilejna ponudba s 30% POPUSTOM velja za vsa nova naročila sedežnih garnitur in foteljev Natuzzi EDITIONS prejeta od 2.11 do 30.11.2020. Dobava takoj velja za modele iz zalodi, do odprodaje.Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel.: 01 401-2003

 

HVALA VSEM, KI STE ŽE IN ŠE BOSTE POSTALI DEL NAŠE USPEŠNE ZGODBE.

 

Vabljeni v naša salona:

 - Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS  in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "JUBILEJNI 30% POPUST"

34759