Nakup postelje mora biti dobro premišljen, saj je počutje čez dan v veliki meri odvisno od kvalitete spanca. V postelji preživimo dobršen del našega časa, zato mora biti postelja udobna, da se telo med spanjem dobro spočije in regenerira. Posteljni okvir izbiramo glede na velikost, barvo in stil, ki je lahko moderen ali klasičen. Izdelan je lahko iz različnih materialov kot so usnje, tkanine ali kombinacija obojega. 

 

 

KUPI VEČ – PLAČAJ MANJ

 

Če poleg Calligaris POSTELJE kupite še njihove nočne omarice, komodo, vzmetnico in vzglavnika, boste PRIHRANILI neverjetnih 20%.  

 

 

Ponudba velja od 3.5. do 31.5.2021 in sicer ob nakupu postelje prejmete popust 8%, za nakup postelje in komode ali 2x nočne omarice je skupni popust 12%, za nakup postelje, komode ali 2x nočne omarice in vzmetnice Calligaris je skupni popust 16%, za nakup postelje, komode ali 2x nočne omarice, vzmetnice Calligaris in dveh vzglavnikov je skupni popust 20%. Popusti se med seboj ne seštevajo. Ta ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros.

 

 

Ta izjemna ponudba vas čaka v salonih Maros v Ljubljani in v Celju. VABLJENI!

 

 

Ponudbo postelj Calligaris si poglejte TUKAJ.

 

                                            KUPI VEČ - PLAČAJ MANJ

               

 

 POSTELJA + KOMODA ali NOČNA OMARICA  +  VZMETNICA    + 2x VZGLAVNIK 

 

 

  

VABLJENI V NAŠE SALONE:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 7

- Salon OUTLET Maros, Slovenska vas, Jesenice na Dolenjskem

 

 

Povpraševanje za "PLAČAJ do 20% MANJ ZA SVOJO SPALNICO"

25474