POZDRAV POMLADI !

Vstopili smo v marec, prvi pomladni mesec. Vsako leto vam v podjetju Maros v sodelovanju z našim partnerjem Calligaris, ki letos praznuje častitljivi jubilej 100 let tradicije in zvestobe, nudimo posebno ponudbo Kupi več – plačaj manj.   

Vabimo vas, da se v mesecu marcu prepustite našim arhitektom in prodajnim svetovalcem, da vam svetujejo kaj vse potrebujete, da bo vaša jedilnica, dnevna soba in spalnica resnično videti lepa in hkrati najbolj uporabna.

Calligaris kot največji ponudnik miz, stolov, barskih stolov in komod v Evropi, kroji modne smernice na področju pohištvene industrije. V letošnjem letu praznuje 100 let svojega obstoja.

Poleg najkakovostnejših materialov in tehničnih rešitev na področju raztegovanja miz, dajejo zelo velik poudarek na udobje stolov, dizajnu in barvni ter oblikovni skladnosti pohištva, dodatkov za dom in dekoraciji.

 

KUPI VEČ – PLAČAJ MANJ

Če poleg Calligaris mize kupite še njihove stole, komodo in preprogo ali ogledalo boste PRIHRANILI neverjetnih 20%.  

 

Nekaj namigov kako lahko kombinirate oblike in barve, da bo vaša jedilnica in bivilni prostor lepo in modno opremljen.

Primer 1: 

Primer 2: 

Primer 3: 

 

Več o naši ponudbi miz, stolov in komod si pogljete TUKAJ. 

Da bo vaša jedilnica resnično popolna, pa lahko dodatke za dom poiščete TUKAJ. 

KUPI VEČ - PLAČAJ MANJ - samo v MARCU 2023

Ponudba velja od 1.3. DO 31.3.2023 in sicer ob nakupu mize prejmete popust 8%, za nakup mize in najmanj 4-ih stolov je skupni popust 12%, za nakup mize, najmanj 4-ih stolov in komode je skupni popust 16%, za nakup mize, najmanj 4-ih stolov, komode in preproge ali ogledala je skupni popust 20%. Popusti se med seboj ne seštevajo. Ta ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros. 

 

Ta izjemna ponudba vas čaka v salonih Maros v Ljubljani in v Celju. VABLJENI!

VABLJENI V NAŠE SALONE:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 7

 

Povpraševanje za "KUPI VEČ - PLAČAJ MANJ"

27551