POZDRAVLJENA JESEN !

Poslavljamo se od poletja, od brezskrbnih dopustniških dni. Jesen je čas, ko se narava obarva v čudovite jesenske barve in morda prav iz narave dobimo navdih kakšne barve bomo vnesli v naš dom. Ni potrebna temeljita obnova, dovolj je le pravilno izbrano pohištvo.

 

Vabimo vas, da se v mesecu septembru prepustite našim arhitektom in prodajnim svetovalcem, da vam svetujejo kaj vse potrebujete, da bo vaša jedilnica, dnevna soba in spalnica resnično videti lepa in hkrati najbolj uporabna.

 

Prav v teh prvih jesenskih dneh smo za vas pripravili posebno ponudbo: KUPI VEČ - PLAČAJ MANJ in prihrani do 20%.

Calligaris kot največji ponudnik miz, stolov, barskih stolov in komod v Evropi, kroji modne smernice na področju pohištvene industrije. V letošnjem letu praznuje 100 let svojega obstoja. Poleg najkakovostnejših materialov in tehničnih rešitev na področju raztegovanja miz, dajejo zelo velik poudarek na udobje stolov, dizajnu in barvni ter oblikovni skladnosti pohištva, dodatkov za dom in dekoraciji.

KUPI VEČ – PLAČAJ MANJ

Če poleg Calligaris mize kupite še njihove stole, komodo in preprogo ali ogledalo boste PRIHRANILI neverjetnih 20%.  

Nekaj namigov kako lahko kombinirate oblike in barve, da bo vaša jedilnica in bivilni prostor lepo in modno opremljen.

Primer 1: 

K fiksni ali raztegljivi mizi Apian se podajo stoli Cocoon, Holly, Igloo in Adel, komoda Universal, ogledalo Surface, preproga Zen in barvno usklajena dekoracija.

________________________________________________________________________

Primer 2: 

Stoli Abrey in Adel so odlična izbira za k mizi Abrey ali Icaro. K mizi in stolom dodajte še komodo Horizon, poličnik Line in preprogo Madison.

___________________________________________________________________________

Primer 3: 

NOVOST: fiksna in raztegljiva miza Orbital. K mizi lahko izberete stole Foyer, Amelie, Oleandro in komodo Universal. Pod mizo pa položite preprogo Chinese.

Več o naši ponudbi miz, stolov in komod si pogljete TUKAJ. 

Da bo vaša jedilnica resnično popolna, pa lahko dodatke za dom poiščete TUKAJ. 

Ponudba KUPI VEČ - PLAČAJ MANJ velja od 1.9. DO 30.9.2023 in sicer ob nakupu mize prejmete popust 8%, za nakup mize in najmanj 4-ih stolov je skupni popust 12%, za nakup mize, najmanj 4-ih stolov in komode je skupni popust 16%, za nakup mize, najmanj 4-ih stolov, komode in preproge ali ogledala je skupni popust 20%. Popusti se med seboj ne seštevajo. Ta ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros. 

 

Ta izjemna ponudba vas čaka v salonih Maros v Ljubljani in v Celju. 

VABLJENI V NAŠE SALONE:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 7

Povpraševanje za "KUPI VEČ - PLAČAJ MANJ"

20805