Podjetje Maros d.o.o., Šmartinska cesta 53, Ljubljana, je na slovenskem tržišču prisotno že od leta 1990 in v mesecu septemrbu praznujemo 30 rojstni dan.

Na prodajnih mestih v Ljubljani na Šmartinski c. 53, CELEIAPARKU Celju in z OUTLET ponudbo v Slovenski vasi pri Brežicah,  svojim kupcem nudimo vrhunsko evropsko pohištvo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

 

VABLJENI, DA OKROGLI JUBILEJ PRAZUJEMO SKUPAJ!

V salonih pohištva Maros vam nudimo pohištvo različnih cenovnih razredov, od cenejših rešitev pa vse do premium blagovnih znamk, opremimo vam celotno hišo ali stanovanje, od predsobe do spalnice. Poskrbimo za izmere, načrtovanje, naročila, dobave, montaže, čiščenje in odvoz embalaže.

Zagotavljamo vam, da boste pri nas prihranili veliko časa in skrbi, saj boste vse dobili in uredili na enem mestu.

V prazničnem mesecu septembru smo poleg lepo urejenih salonov, prijaznega in strokovno podkovanega osebja, kakovostnega pohištva, dodatkov za dom in vrhunskih svetovalnih in logističnih storitev, za vas pripravili tudi posebno JUBILEJNO PONUDBO. 

Zgodbo MAROS smo pričeli pisati pred tridesetimi leti. Kmalu je postalo jasno, da delamo dobro in da gre začrtana pot v pravo smer. Postali smo zaupanja vreden partner številnim tujim ponudnikom kakovostnega pohištva, ki v pohištveni industriji v Evropi in po svetu nekaj veljajo.

Zgodbo Maros že vrsto let gradimo skupaj z največjim ponudnikom stolov in miz in sicer s podjetjem CALLIGARIS.

Ne predstavljamo si praznovanja brez jubilejne ponudbe Calligaris s katero boste lahko v svojo jedilnico postavili resnično kakovostno mizo DELTA.

Več o mizi Delta si oglejte TUKAJ.

 

 

Postanite tudi vi del naše uspešne zgodbe.

 

Vabljeni v naša salona:

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "Miza DELTA by Calligaris -30% UGODNEJE"

62221