V mesecu maju vam nudimo 12% POPUST na vse mize EMINENCE in stola ACADEMY in YO!

Kolekcija Connubia miz, stolov, foteljev, taburejev, dodatkov za dom in dekoracije za notranje in zunanje prostore je SVETLA IN BARVITA. 

Connubia je blagovna znamka italijanske skupine Calligaris, ki se je napredno razvijala v svojih 100 letih delovanja in tradicije. Calligaris je z blagovno znamko Connubia ustvaril izdelke, predvsem mize in stole, ki ustrezajo okusu in potrebam večjemu krogu ljudi.

Ponudbo Connubia so po večini zasnovali in oblikovali mladi arhitekti in oblikovalci z novimi oblikovnimi rešitvami, tehnologijami, novimi materiali in inovativnimi razvojnimi tehnikami. Vsi materiali, ki jih uporabljajo, ustrezajo strogim standardom, kjer sta kakovost in trajnost bistvenega pomena pri vsakem koraku oblikovanja in proizvodnje. Zato so izdelki Connubia lepi, funkcionalni in narejeni za dolgotrajno uporabo.

Pripravili smo dva predloga za ureditev vaše jedilnice:

1. SET: Miza EMINENCE in stoli ACADEMY v mesecu maju 12% ugodneje

Več o mizi Eminence TUKAJ in stolih Academy TUKAJ

2. SET: Miza EMINENCE in stoli YO!

Več o mizi Eminence TUKAJ in stolih YO! TUKAJ

Še več miz iz ponudbe Connubia si lahko pogledate TUKAJ.

Še več stolov iz ponudbe Connubia si lahko pogledate TUKAJ.

Na voljo so tudi barski stoli in dodatki za dom kot so klubske mizice, ogledala, preproge, obešalniki in še mnogo več.  

 

V mesecu maju vam nudimo 12% POPUST na vse mize EMINENCE in stola ACADEMY in YO!

 Znižane cene veljajo za vsa nova naročila stolov Academy  in YO! ter raz­tegljive mize Eminence prejeta od 3.5.2023 do 31.5.2023, ko se upošteva cena z 12% popustom. Popust 12% se obračuna pri kat­erikoli izvedbi stola Academy  in YO! ter raztegljive mize Eminence in sicer veljajo za stol art. CB1986-A, belo kov. podnožje P94/sedišče belo P94 PP in mizo art. CB4724-R160B/P94 belo podnožje/top melamin P18W, za stol art. CB1663/P15-kov. črno podnožje/ sedišče PP in mizo art. CB4724-R160B/ P15 črno podnožje/top melamin P18W .Slika je simbolična. Podrobne informacije na prodajnih mestih MAROS.  Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel.: 01 401-2003

Vabljeni v naša salona:

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

  

Povpraševanje za "Miza in stoli CONNUBIA by Calligaris -12% POPUST"

84689