Jedilnice niso zgolj prostor družinskih obedov, ampak so obenem pogosto tisti prostor, v katerem se naši gostje zadržijo najdlje časa. Če želite narediti dober vtis na ljudi, ki jih nameravate gostiti, je torej pomembno, da pohištvo za jedilnice izberete še posebej skrbno.

Calligaris je vodilni evropski proizvajalec miz, stolov in dodatkov za dom.

Njihovi izdelki za opremo jedilnic in ostalih prostorov so prisotni po celem svetu.

 

 

Visokokakovostni izdelki s poudarkom na slogu, v kombinaciji z različnimi materiali in obdelavami sestavljajo katalog z več tisoč izdelki. Podjetje ponuja različne mize, stole, sedežne garniture, počivalnike, ogledala, omare, predalnike, svetila in druge elemente pohištva za vaš trendovski ali tradicionalni okus.

V mesecu maju smo za vas izbrali set mize Vortex in stolov Quadrotta po posebni ceni. Na vsa nova naročila mize Vortex in najmanj 4 stolov Quadrotta, v katerekoli izvedbi in dimenziji, vam v mesecu maju nudimo 12% POPUST.  

 

Iščete udoben in moderen stol?

Quaderotta by Calligaris iz kolekcije 2022, je najboljši stol s katerim boste sebi in svojim najbližjim ponudili

vrhunsko udobje in lepo oblikovan pohištveni kos, vašim gostom pa z njim izkazali nepozabno gostoljubje.

V mesecu maju vam je stol Quadrotta na voljo že od 257€.

    

Več o stolu Quadrotta izveste TUKAJ. 

 

Vas zanima zakaj je miza Vortex tako priljubljena? 

Ker ima čudovito oblikovano kovinsko podnožje in ker lahko ploščo izberete v steklu ali različnih motivih keramike. Ker je na voljo v dveh velikostih miznih plošč: premera 120 cm in 140 cm, da imate lahko dovolj prostora za šest do osem ljudi. 

V mesecu maju vam je miza Vortex na voljo že od 883€.

    

Več o mizi Vortex izveste  TUKAJ. 

 

Ne spregljete naše posebne ponudbe!

 

Znižane cene veljajo za vsa nova naročila stolov Quadrotta in mize Vortex prejeta od 3.5.2023 do 31.5.2023, ko se upošteva cena z 12% popustom.
Popust 12% se obračuna pri katerikoli izvedbi stola Quadrotta in mize Vortex. Slika je simbolična. Navedene cene so: redna cena in znižana z
12% popustom ter veljajo za stol art. CS2053,P15 črno podnožje/tkanina Venice in mizo art. CS4108-FD 120, P15 črno podnožje /top premera 120
cm v steklu GTR. Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel.: 01 401-2003

Ta izjemna ponudba vas čaka v salonih Maros v Ljubljani in v Celju. VABLJENI!

VABLJENI V NAŠE SALONE:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 7

 

Povpraševanje za "Miza Vortex in stol Quadrotta 12% ugodneje"

79244