Velika odprodaja VZORČNEGA, KOT NOVEGA POHIŠTVA in dodatkov za dom

Opremite  svojo kuhinjo, spalnicojedilnico in dnevno sobo z vrhunskim pohištvom in dodatki za dom priznanih blagovnih znamk kot so Calligaris, Snaidero, Twils, Natuzzi Editions, Miniforms, Novamobili in drugi. 

KUPI - ODPELJI - PRIHRANI DO 40% ! 

Izdelke na odprodaji si lahko ogledate v salonu:

- Salon Maros Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon Maros Celje, Celeiapark, Aškerčeva 

 

Novi modni in pohištveni trendi 2023 so bili odlično sprejeti, zato so v pripravi že nove kolekcije, ki jih pričakujemo v jesenskem obdobju.

Vse nove stvaritve bi vam radi predstavili in ponudili tudi v salonih Maros v Celju in Ljubljani. Našo ponudbo pohištva in dodatkov za dom bomo dopolnili in osvežili.

Ker si nova kolekcija zasluži prav posebno mesto, praznimo naše razstavne površine - S POPUSTI DO 40%.  

      

Kuhinje Snaidero

Velika odprodaja - POPUSTI do 40% - KUPI - ODPELJI - PRIHRANI ! 

Na razstavne eksponate kuhinj, jedilnic, dnevnih sob, sedežnih garnitur, spalnic in dodatkov za dom priznanih italijan­skih proizvajalcev začenjamo z odprodajo vzorčnega, kot novega salonskega pohištva, s popusti do 40%.

Pohištvo in dodatke za dom na odprodaji si lahko ogledate TUKAJ

Pohištvo za jedilnice Calligaris in Connubia, postelje, sedežne garniture, fotelji in še mnogo več. Vse KOT NOVO in s popustom do 40% 

Popusti do 40% veljajo za izbrane razstavne eksponate miz, stolov, ostalega pohištva in dodatkov za dom in sicer od 15.5.2023 do odprodaje. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros v Celeia parku Celje in v Ljubljani na Šmartinski 53. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel.: 01-401-2003.

 

Vabljeni v naša salona:

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "ODPRODAJA - POPUSTI DO 40%"

64533