ENKRATNA in ČASOVNO OMEJENA ponudba, kjer lahko ob nakupu kotne sedežne garniture Timoti z električnim počivalnikom PRIHRANITE  2.864€.

 

Kotna sedežna garnitura Timoti z dvema Relax električnima počivalnikoma, TAKOJŠNJO DOBAVO in 40% POPUST-om.

 

POHITITE - ZALOGA JE OMEJENA!

 

Po posebni ceni, 40% popust 

V februarju smo za vas izbrali sedežno garnituro Timoti. Kotna sedežna garnitura  z dvema električnima počivalnikoma v svetlo rjavi - bež tkanini, vam je v februarju na voljo po POSEBNI ceni. 

Hitra dobava

Omejeno število kotnih sestavov Timoti imamo na zalogi, kar pomeni, da vam zagotavljamo hitro dobavo. Nova sedežna garnitura je lahko v vaši dnevni sobi že jutri. 

Zagotavljamo vam pravo udobje

Električni Relax počivalnik se nahaja na enem od zunanjih enosedov in na vmesnem enosedu, kar pomeni, da bosta za vaše udobje poskrbela kar dva Relax počivalnika, ki jih lahko poljubno nastavljate v sebi najbolj primeren in udoben položaj. Sedežno garnituro, kot je na sliki, lahko sestavite tudi v sestav trosed - kot - enosed saj so elementi sestavljivi. Izbere lahko levo ali desno postavitev.

Sedežna garnitura Tomiti vam je za ogled in preizkušnjo na voljo v salonu Maros v CELJU in LJUBLJANI. 

Navedena akcijska cena s 40% POPUSTOM velja samo za sestave, ki so na zalogi. 

Ponudba velja od 1.2.2024 do 29.2.2024 oz. DO ODPRODAJE. ZALOGE JE OMEJENA. 

Ponudba se izključuje z ostalo akcijsko ponudbo.Podrobne informacije na prodajnih mestih Natuzzi. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53, 1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003, info@maros.si

Vabljeni v naša salona:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "Sedežna garnitura Timoti - 40% UGODNEJE"

68651