Sedaj je pravi čas za naročilo nove postelje Twils. 

V mesecu februarju vam ob nakupu nove postelje Twils, nudimo vrhunsko posteljnino Twils, po posebni ceni, s 50% POPUSTOM .

Kakovostne postelje TWILS

Izbrati res dobro posteljo ni tako enostavno. Mi smo tukaj, da poskrbimo za vaše dobro spanje. Postelje TWILS so kompaktne, tehnološko dovršene in kreativnih oblik, oblazinjene ali lesene, z možnostjo dvižnega posteljnega dna, ki ima lahko tudi električni pomik. Za vaše dobro spanje imajo v ponudbi tudi inovativne vzmetnice, blazine, prešite odeje, vzglavnike in unikatno posteljnino iz svile in drugih prestižnih tkanin. Njihova ponudba postelj je razdeljena na moderne in klasične postelje, dvoje ali enojne, zakonske ali otroške, dvižne in izvlečne.

Posteljnina TWILS

Vaša postelja bo postala boljša in še bolj prijetna, ko bo na njej res kakovostna posteljnina. Twils je tukaj najboljša izbira, saj je njihova posteljnina iz najkakovostnejših in zračnih materialov. Enobarvne ali z diskretnim vzorcem. Odločitev je vaša. 

V mesecu februarju vam ob nakupu postelje Twils,  nudimo posteljnino Twils s 50% popustom, ker nam je mar, da bo vaše spanje res dobro in zdravo.

 

Več o posteljah Twils izveste TUKAJ.

 

Ob nakupu oz. naročilu katerekoli postelje Twils, je posteljnina Twils na voljo s 50% popustom. Ponudba velja od 1.2.2024 do 29.2.2024. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros.

 

VABLJENI V NAŠE SALONE:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 7

Povpraševanje za "Twils posteljnina s 50% popustom"

49322