Z veseljem sporočamo, da se je naš dolgoletni partner Natuzzi Italia odločil, da zaradi velikega povpraševanja kupcev po kvalitetnih in oblikovno dovršenih posteljah, ponudi v svoji liniji Natuzzi EDITIONS tudi postelje. 

 

Kolekcija postelj Natuzzi Editions JE ŽE NA VOLJO v naših salonih Maros in Natuzzi. 

Nakup postelje mora biti dobro premišljen, saj je počutje čez dan v veliki meri odvisno od kvalitete spanca. V postelji preživimo dobršen del našega časa, zato mora biti postelja udobna, da se telo med spanjem dobro spočije in regenerira. Posteljni okvir izbiramo glede na velikost, barvo in stil, ki je lahko moderen ali klasičen. Izdelan je lahko iz različnih materialov kot so usnje, tkanine ali kombinacija obojega. 

Oglejte si ponudbo postelj Natuzzi Editions

Več o postelji Lunare si poglejte TUKAJ.

Vzmetnice imajo različne karakteristike, ki omogočajo optimalno prileganje telesu, zato je izbira zelo pomembna. Na tržišču je veliko vrst vzmetnic, investicija v kvalitetno ležišče pa je investicija v zdravje in dobro počutje.

Več o postelji Galattico si poglejte TUKAJ.

 

V mesecu juliju smo za vas pripravili IZVRSTNO POLETNO PONUDBO postelj iz lineje Natuzzi Editions, katere boste v tem mesecu lahko kupili kar 28% UGODNEJE.

 

Podrobne informacije v salonih Maros in Natuzzi v Celju v CELEIA PARKU in Ljubljani, ŠMARTINSKA CESTA 53.

- Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "Vrhunske postelje Natuzzi Editions 28% UGODNEJE"

84894