VRHUNSKA KAKOVOST IN ITALIJANSKI DIZAJN 

Kuhinja  ni zgolj pohištvo in gospodinjski aparati, kuhinja je bistveno več.

Vsaka kuhinja je svet, prizorišče tisoč dnevnih doživetij, čustev in izjemnih trenutkov, žarišče spominov in  vsak dan se v njej pišejo drugačne zgodbe, zgodbe našega življenja. Vsaka kuhinja je edinstvena, tako kot je edinstvena izkušnja tistih, ki jih uporabljajo.

Vrhunske kuhinje Snaidero - poslanstvo, tradicija in izrazit dizajn

Poslanstvo in tradicija 

Že 75 let je Snaidero izjemno podjetje Made in Italy, ki temelji na italijanski strasti do oblikovanja in izdelovanja vrhunskih kuhinj. Kuhinje Snaidero, ki jih izvažajo po vsem svetu, so edinstveni izdelki, ki združujejo funkcionalnost in trajnost in so izdelani iz visokokakovostnih, okolju prijaznih materialov. Poslanstvo podjetja Snaidero je združiti dizajn, edinstvenost in slog, da bi našim strankam ponudili vrhunsko kuhinjo, ki popolnoma izpolnjuje njihove potrebe, želje in zahteve.

Še več o podjetju Snaidero vam je na voljo TUKAJ. 

Izrazit in prepoznaven dizajn

Združevanje dizajna, edinstvenega sloga in trajnosti, je Snaidero-va zaveza vsak dan, že 75 let. Ustvarjajo edinstvene oblikovalske rešitve in brezčasne stilske ikone po tradiciji velikih italijanskih mojstrov industrijskega oblikovanja. Snaidero je svetovno najbolj prepoznavna znamka italijanskih kuhinj. Kuhinje odlikuje kombinacija funkcionalnosti, italijanskega dizajna, vrhunska izdelava, najkakovostnejši in najnovejši materiali ter inovativne rešitve in sodobna tehnologija. V sodelovanju s svetovno priznanimi oblikovalci, kot so Pininfarina, Lucci & Orlandini, Giovanni Offredi in drugi, so njihove kuhinje prejele številna mednarodna priznanja na oblikovalskem in tehnološkem področju.

Kuhinje oblikovane za življenje in dobro počutje ljudi

Beseda oblikovanje se lahko nanaša na risbo in načrt. Za podjetje Snaidero pa oblikovanja pomeni prevzemanje odgovornosti, da kar najprej izriše nato razvije in izdela v popoln produkt, v popolno kuhinjo. Snaidero je svetovno najbolj prepoznavna znamka italijanskih kuhinj. 

Funkcionalnost ustvarja kakovost življenja

Vsaka kuhinja Snaidero je edinstvena in popolnoma po meri, ustvarjena samo za vas, vašo družino, znance in prijatelje. Zasnovana je, da zadovoljili vaše izražene potrebe in želje. S prilagojeno ergonomijo in izvrstnimi rešitvami bo vaša nova kuhinja funkcionalna in bo ustvarila popolno harmonijo v vašem celotnem kuhinjsko – bivalnem prostoru.   

      

Eksluzivni ponudnik Snaidero kuhinj je podjetje Maros.

V salonu pohištva na Šmartinski 53 v Ljubljani, smo pravkar obnovili ponudbo kuhinj in pripravili razstavo najnovejših in oblikovno dovršenih kuhinj Snaidero. Vse kuhinje odlikuje moderen dizajn, vrhunski in inovativni materiali ter popolna funkcionalnost. Naše prodajno osebje z desetletnimi izkušnjami vas pričakuje in vam je na voljo za strokovno svetovanje in 3D izrise kuhinj.

Da bo vaša izkušnja v našimi arhitekti in interier-dizajnerji popolna, vam svetujemo, da si pogledate še naslednjo vsebino:

Pri izboru oziroma načrtovanju vaše nove kuhinje si je potrebno zastaviti tri ključna podvprašanja na vaše ključno vprašanje:

"Kaj vam pomeni kuhinja in kaj je pri izboru ključnega pomena?«

  • Kako doživljate svojo kuhinjo glede na vaš značaj in način življenja?
  • prostor za druženje
  • prostor za gurmanske užitke
  • prostor, kjer boste opravljali tudi svoje delo
  • prostor, kjer bo potekalo vaše družinsko življenje

  • Kaj odraža vaš slog in oblikovni okus?
  • Glamur
  • Klasika
  • Minimalizem
  • Urbano in sodobno

  • Koliko ste pripravljeni investirati v nakup kuhinje:
  • 5.000€ - 10.000€
  • 10.000€ - 15.000€
  • 15.000€ - 20.000€
  • Nad 20.000€

in v kolikor imate odgovore na ta vprašanja VABLJENIsalon pohištva MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

Ponudbo vrhunskih kuhinj Snaidero si oglejte TUKAJ. Lahko pa prelistate katalog. 

 

Zakaj načrtovanje kuhinje zaupati nam in se odločiti za nakup kuhinje v Maros-u?

TUKAJ boste našli odgovor

  

Povpraševanje za "Mesec kuhinj SNAIDERO"

68587