Posebna ponudba

Ugodno do sanjskega izdelka.

Popolne storitve

V salonih pohištva Maros vas čaka izkušena ekipa svetovalcev in arhitektov.

Prodajni katalogi

Prelistajte naše papirnate prodajne kataloge.

Pogosta vprašanja

Imate vprašanje za nas? Preverite, če imamo na vaše vprašanje že odgovor!

Kako izbrati pohištvo, da bo vašem domu udobno in prijetno

Pohištvo je veliko več kot le predmet v vašem domu, je pomemben del vsakega doma in njegova izbira ni enostavna. Pohištvo vpliva na estetiko doma, poleg tega pa je pomembno, da je tudi udobno, praktično in funkcionalno. Prostorsko planiranje doma in izbor pohištva mora biti skrbno premišljeno in dolgoročno. Pohištvo izraža vaš stil. Dovolite si biti kreativni in izberite pohištvo, ki odraža vašo osebnost in vam daje občutek domačnosti. Na trgu je na izbiro veliko različnih stilov pohištva, od tradicionalnih bogatih kolekcij do minimalističnih modernih, veliko materialov, barv in oblik, zato vsak z lahkoto najde tisto, kar mu dolgoročno ustreza.

Bodite pozorni na kakovost pohištva

Kakovost je zelo pomembna pri izbiri pohištva in je nikakor ne smete zanemariti. Izbirajte kvalitetne materiale, ki so trpežni in bodo dalj časa ostali lepi. S kakovostnimi materiali pohištvo ne bo spremenilo barve ali oblike. Ko izbirate pohištvo za svoj dom, ne bodite pozorni le na izgled in estetiko, temveč veliko pozornosti namenite kvaliteti, tako izdelave kot materialov. Pohištvo boste namreč uporabljali veliko let.

Pohištvo mora biti funkcionalno

Če je pohištvo le prijazno očem, vendar ni funkcionalno, na dolgi rok z nakupom ne boste zadovoljni. Pohištvo je v prvi vrsti namenjeno redni vsakodnevni uporabi in mora ustrezati načinu vašega življenja in vašim potrebam. Družine z majhnimi otroci potrebujejo varno, robustno pohištvo, ki je enostavno za čiščenje. Ostri robovi, svetlo usnje ali nepralne tkanine ne pridejo v poštev. Otroške in mladinske sobe so namenjene počitku, igri, učenju in druženju. Otroci in mladostniki veliko časa preživijo v svojih varnih zavetjih, zato je pomembno, da so prilagojeni njihovim željam in potrebam.

Če delate od doma v domači pisarni, potrebujete pohištvo, ki omogoča udobno večurno sedenje, spodbuja učinkovitost in vam omogoča, da svoje delo in dokumente dobro organizirate.

Pri nakupu kuhinje je funkcionalnost izrednega pomena. Tehnološka dovršenost, praktičnost in ergonomija, igrajo veliko vlogo. Pomembno je, da imate dovolj delovnega prostora in prostora za shranjevanje. Nakup kuhinje mora biti skrbno planiran, naši svetovalci so visoko usposobljeni in vam bodo z veseljem pomagali pri načrtovanju in izbiri kuhinje.

Pohištvo mora ustrezati dimenzijam prostora

Preden odidete po nakupih, dobro razmislite o prostoru, za katerega nameravate kupiti pohištvo. Prostor natančno izmerite in razmislite, kako bo pohištvo vplivalo na celoten občutek v sobi. Pomembno je, da prostor diha, da ni preveč zapolnjen ali pa preveč prazen - sploh dnevna soba včasih deluje prenatrpano zaradi prevelike sedežne garniture. V prostoru naj bo dovolj prostora, da se lahko nemoteno gibate. Zlato pravilo je “manj je več”, velikokrat je manj pohištva v prostoru prava izbira.

Pri izbiri pohištva ne pozabite na trajnost

Vse več ljudi se zaveda pomena izbire pohištva iz trajnostno pridobljenih materialov, od podjetij, ki spoštujejo okoljske standarde in želijo prispevati k bolj zelenemu planetu. Izberite pohištvo, ki podpira trajnost, tako boste prispevali k ohranjanju našega planeta. Vse več naših ponudnikov nudi pohištvo iz recikliranega materiala.

Izberite pohištvo, ki se prilagodi vašim potrebam

Če živite v manjšem stanovanju, lahko razmislite o nakupu pohištva, ki se prilagaja vašim vsakodnevnim potrebam, načinu življenja in razpoložljivemu prostoru. Lahko si izberete sedežno garnituro z ležiščem, ki se zvečer spremeni v udobno posteljo, morda si želite velike delovne mize vendar zanjo ni prostora, v tem primeru lahko izberete mizo, ki se dvigne in zloži. Želite ob večerih udobno sedeti v fotelju in spočiti tudi noge? Kupite fotelj s funkcijo počivalnika. Nakup pohištva je naložba in pomembno je, da izberete pohištvo, ki je prilagodljivo.

Cena je pomemben dejavnik pri izbiri pohištva

V salonih pohištva Maros nudimo pohištvo in dodatke za dom z najboljšim razmerjem med kvaliteto in ceno. Zavedajte se, da zelo visoka cena ne zagotavlja vedno tudi najboljše kvalitete. V salonih pohištva Maros vam nudimo pohištvo, kjer boste dobili le najboljše za svoj denar. Preglejte ponudbo, obiščite salone pohištva in izberite pohištvo, ki ponuja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Pohištvo kupujemo za daljše časovno obdobje, po navadi več let, zato se splača investirati malo več in v uporabi uživati dolgo časa.

Nakupovalna izkušnja pohištva

Nakup pohištva mora biti prijetna izkušnja. Vzemite si čas, preglejte ponudbo, pogovorite se z našimi arhitekti in prodajnimi svetovalci ter primerjajte različne možnosti. Odnos med svetovalcem in kupcem je pomemben. Postavite čim več vprašanj, pozanimajte se kako je z vzdrževanjem materialov. V primeru, da kupujete pohištvo z različnimi funkcionalnostmi, kot na primer raztegljiv kavč, zložljivo posteljo ali pa počivalnik z mehanizmom, se pozanimajte, kako ti mehanizmi delujejo. Vprašajte, kako je z garancijo, kako je z dostavo in sestavljanjem pohištva. Posvetujte se o vsem, kar vas zanima, to vam bo pomagalo, da pri izbiri pohištva ne boste naredili napak.

Pohištvo in vzdrževanje

Pozanimajte se, kako pravilno vzdrževati vaše pohištvo. Vzdrževanje pohištva je ključnega pomena za njegovo dolgo življenjsko dobo in vaše zadovoljstvo. Izberite pohištvo, ki je enostavno za vzdrževanje in čiščenje.

Pohištvo je temelj vašega doma. Izbira pravega pohištva lahko močno vpliva na udobje, funkcionalnost in estetiko vašega bivalnega prostora. Ne glede na vaš stil ali finančne možnosti, lahko najdete pohištvo, ki se popolnoma prilega vam in vašemu domu. Dovolite si biti kreativni, vzemite si čas in izberite modro.

Izbira pohištva za vrt

Ljudje komaj čakamo čas, ko se zunaj otopli in lahko prosti čas preživljamo zunaj. Vrtovi in balkoni so naš zaklad in zelo je pomembno, da izberemo primerno, udobno, funkcionalno in lepo vrtno pohištvo. Ker mora vrtno pohištvo kljubovati različnim vremenskim razmeram, moramo izbrati kakovostne odporne materiale.

Imate morda vprašanja ali dvome?

Naši prijazni in strokovno usposobljeni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali z nasveti in vam usmeritvami pomagali pri izbiri pravega pohištva, ki bo vaš dom naredil prijeten, udoben in stilsko dovršen. Pohištvo, ki vam bo služilo leta in leta, vam bo omogočilo, da ustvarite dom, na katerega boste ponosni in kjer se boste počutili toplo in prijetno.