Popolne storitve

IZKUŠNJE, ZAUPANJE in GARANCIJA za NAJNIŽJE CENE

V salonih pohištva Maros vas čaka izkušena ekipa svetovalcev in arhitektov. Vsakemu kupcu se posvetimo strokovno in odgovorno. Znamo prisluhniti vašim željam, zahtevam in potrebam. Za zadovoljstvo svojih strank in poslovnih partnerjev se trudimo z dobro organizacijo prodajnih, svetovalnih in logističnih storitev. Smo povezana ekipa, ki ji lahko zaupate – kot so nam že mnogi.

DOBRODOŠLI v salonih MAROS

 1. SVETOVANJE s 30-letnimi izkušnjami – BREZPLAČNO

Zaupali so nam že mnogi. Strokovno usposobljeni svetovalci ob nakupu pohištva iz naše ponudbe prisluhnejo vašim željam in pričakovanju. Skupaj izberemo le najboljše.

 1. OBISK ARHITEKTA NA VAŠEM DOMU BREZPLAČNO

Pri izbiranju in nakupu našega pohištva in dodatkov za dom vam lahko pri lažji in pravilni odločitvi glede ureditve celotnega bivalnega prostora zelo pomaga sodelovanje z našim arhitektom.

 1. MERITVE NA DOMU in 3D-izrisi BREZPLAČNO

Da bo naročilo pravilno in izvedba natančna, bomo poskrbeli mi.

 1. POHIŠTVO PO MERI

Predelava pohištva ali izdelava po meri je pri nas nekaj vsakdanjega. Za kakovost te storitve skrbijo proizvajalci z natančno izdelavo po meri, odlični mizarji in naši izkušeni monterji.

 1. HITRA DOBAVA

Vsi naši tuji in domači partnerji se kar najbolj potrudijo, da so dobavni roki čim krajši. Kuhinjo vam lahko pripeljemo že v 14 dneh.

 1. DOSTAVA 

Poskrbimo še za zadnjo podrobnost. Naši sodelavci vam z našimi vozili opremo dostavijo in jo prinesejo v vaš prostor.

 1. BREZPLAČNA MONTAŽA POHIŠTVA in PRIKLOP APARATOV

Pohištvo, ki ste ga kupili pri nas, vam zmontiramo hitro in kakovostno. Gospodinjske aparate, kupljene v naših salonih, vam brezplačno vgradimo in priklopimo.

 1. GARANCIJA

Skupaj s proizvajalci vam zagotavljamo garancijo za vse izdelke, in sicer od 2 do 10 let, odvisno od dobavitelja in vrste izdelka.

 1. SERVIS

Na morebitne težave se odzivamo hitro in strokovno. Za vse izdelke imamo zagotovljeno servisiranje. Morebitna vprašanja glede izdelka, uporabe ali vzdrževanja posredujte na prodajno mesto, kjer ste izdelek kupili, ali pa se obrnite kar na prodajalca.

 1. ODVOZ EMBALAŽE

Skrbimo za naše okolje. Po dogovoru vam uredimo brezplačen odvoz embalaže.

 1. ZAGOTAVLJAMO NAJNIŽJE CENE POHIŠTVA

Zagotavljamo vam najnižje cene pohištva iz prodajnega programa MAROS. Če boste v 30 dneh po nakupu v drugi pohištveni trgovini našli pohištvo iz našega prodajnega programa po nižji ceni, vam bomo takšno ceno skupaj z dodatnim 5 % popustom ponudili tudi mi.