Prisotni že od leta 1990

Podjetje Maros d.o.o., Šmartinska cesta 53, Ljubljana, je na slovenskem tržišču prisotno že od leta 1990. Na prodajnih mestih v Ljubljani na Šmartinski c. 53, in CELEIAPARKU Celju,  svojim kupcem nudimo vrhunsko evropsko pohištvo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

V toplem in elegantnem ambientu salonov so na celotnem prostoru razstavljene sedežne garniture, fotelji, moderne kuhinje z belo tehniko ter jedilnice, oprema za dnevni prostor in moderne spalnice, vrtno pohištvo, dodatki za dom - od vazic do svetil in preprog. Nenazadnje, v naših salonih kupec najde vse kar potrebujete za opremo doma, od klasičnih do modernih dizajnov.

Vodila pri načrtovanju salonov so bila oblikovati predstavitev celotne ponudbe opreme za dom na način, da za kupca sprehod po salonu predstavlja posebno doživetje, popotovanje skozi različne svetove, kjer spoznava odličnost posameznih kosov in kolekcij ter se osredotoči na tisto, kar išče in kar pristaja njegovemu slogu. Izbira pohištva tako ni prepuščena naključju ali zgolj listanju po katalogu, ampak temelji na doživetju kupca v salonu. S strokovno pomočjo naših prodajalcev in arhitektov nudimo najboljše rešitve po meri posameznika.

Zastopamo številne svetovno znane blagovne znamke: ekskluzivno za Slovenijo zastopamo NATUZZI in NatuzziEditions ter kuhinje SNADIERO in ESSEBI. Naša ponudba pa obsega še izdelke CALLIGARIS, FLOU, TWILS, NOVAMOBILI, BATTISTELLA, CATTELAN ITALIA,TONIN CASA, MINIFORMS, SELVA, QUADRIFOGLIO, DOMA-KO, MAGNIFLEX, DONAR, HERMAN MILLER, PRESOTTO, AKANTO, VARSCHIN, LUCEPLAN in mnoge druge.


Našo ponudbo gradijo

  • visoko kvalitetno pohištvo;
  • brezplačne strokovne izmere in obisk arhitekta na domu;
  • strokovno svetovanje ob nakupu na osnovi dolgoletnih izkušenj;
  • pravočasno dostavo in brezhibno montažo;
  • informacije s področja vzdrževanja in čiščenja notranje opreme;
  • garancija in sprotno odpravljanje napak.