Reference

Zaupalo nam je že več kot 30 000 strank. Eden zadnjih projektov, kjer nam je kupec prepustil idejno zasnovo in ureditev bivalnega prostora je v Ljubljani, na Jurčkovi cesti. Trisobno stanovanje je opremljeno za potrebe tri-članske družine. Naše sodelovanje pri projektu  se je začelo že ob izboru talnih oblog in barve sten, nadaljevalo v izbor in postavitev opreme ter zaključilo z razsvetljavo, senčili in dodatki ter dekoracijo.

Glavni poudarek smo dali opremi in funkcionalnosti bivalnih prostorov , kjer smo veliko razpoložljivo površino razgibali in delno ločili dnevni prostor od kuhinje. Velike steklene površine so onemogočale postavitev uporabnih stenskih oz. knjižnih polic ali regalov. Odlagalne površine v dnevnem prostoru smo pridobili s pregradno steno med kuhinjo in dnevnim prostorom v obliki niše v katero so vgrajene osvetljene steklene police, ki elegantno sovpadajo z oblogo v imitaciji oreha. Sedežna garnitura je kotna z prestavljivimi nasloni za hrbet in tapecirana v blago. Bralni kotiček smo opremili z udobnim, vrtljivim foteljem.

Kuhinja je moderna, visoki sijaj v beli barvi, z veliko delovno površino, maksimalno uporabna in zaradi preprostih linij enostavna za čiščenje. Enaka forma in barva pohištvenih elementov se zliva v opremo jedilnico, ki smo jo poživeli z okroglo orehovo mizo in črnimi stoli, v kombinaciji s kovino.