Izbrati res dobro posteljo ni tako enostavno. Mi smo tukaj, da poskrbimo za vaše dobro spanje.

 

Postelje TWILS, FLOU, Calligaris in mnoge druge, ki jih imamo v ponudbi, so kompaktne, tehnološko dovršene in kreativnih oblik, oblazinjene ali lesene, z možnostjo dvižnega posteljnega dna, ki ima lahko tudi električni pomik.

 

Na voljo so vam moderne in klasične postelje, dvoje ali enojne, zakonske ali otroške, dvižne in izvlečne postelje.

 

Spalnice, kupljene v enem izmed salonov Maros, ki jih najdete v različnih krajih po Sloveniji, vas bodo navdušile s trpežnostjo materialov in lepim, modernim videzom. Tako predstavljajo idealen spoj funkcionalnosti in estetike, za povrh pa je vzdrževanje tega pohištva zelo enostavno. 

Na enem mestu vam nudimo vso opremo, ki jo potrebujete za opremljanje tega izjemno pomembnega prostora v vsakem domu, namenjenega počitku. Na voljo so vam različne vrste postelj oziroma ležišč (enojno ležišče, zakonska postelja itn.) in nočnih omaric, pomembno mesto v naši ponudbi pa imajo seveda tudi omare za spalnico.

Za vaše dobro spanje imamo v ponudbi tudi inovativne vzmetnice, blazine, prešite odeje, vzglavnike in unikatno posteljnino iz svile in drugih prestižnih tkanin.

 

 

Vse za urejeno GARDEROBO - od A do Ž

Garderobne omare z drsnimi ali krilnimi vrati vam popolnoma prilagodimo po meri, da je vaš razpoložljivi prostor čim bolj izkoriščen.

Te ponujajo izobilje predalov, polic in drugih elementov, ki omogočajo pregledno shranjevanje oblačil in ohranjanje urejenosti prostora. Tistim, ki na razpolago nimate veliko prostora, svetujemo, da se odločite za omare za spalnice z drsnimi vrtati. Tako pri odpiranju oziroma zapiranju ne bo potreben dodaten prostor. Obenem pa je odpiranje/zapiranje vrat pri tej izvedbi še posebej tiho in nemoteče. 

 

 

Različni materiali, različne oblike in bogata notranja oprema garedobnih omar ali garderobnih sob t.i. "Walk in closet" so razlogi, da boste imeli svojo garderobo vedno pregledno in lepo urejeno. 

 

Na voljo smo vam za dodatna vprašanja oz. za svetovanje glede pravilne izvedbe meritev in izbire pravih dimenzij posameznih elementov. Posledično bo površina, ki jo imate na razpolago, zares kar najbolje izkoriščena, na da bi prišlo pri tem do občutka prenatrpanosti.

VABLJENI V NAŠE SALONE:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 7

   

Želite ponudbo? Ali pa imate samo kakšno vprašanje?

Izpolnite spodnji obrazec in v kratkem vam bomo odgovorili.

Povpraševanje za "Vse za spalnice in garderobe - od A do Ž "

68456