PREDSTAVLJAMO VAM NOVO ITALIJANSKO BLAGOVNO ZNAMKO CONNUBIA by Calligaris

Kolekcija Connubia miz, stolov, foteljev, taburejev, dodatkov za dom in dekoracije za notranje in zunanje prostore je SVETLA IN BARVITA. 

CONNUBIA – ZGODBA O POVEZANOSTI IN STRASTI.

Connubia je blagovna znamka italijanske skupine Calligaris, ki se je napredno razvijala v svojih 100 letih delovanja in tradicije

 

Pohištvo, predvsem mize,  stoli , barski stoli ter dodatki za dom Connubia so rezultat spretnega združevanja tehnologije izdelave, vrhunskih materialov in inovativnosti. Calligaris je z blagovno znamko Connubia ustvaril izdelke, predvsem mize, stole in barske stole, ki ustrezajo okusu in potrebam večjemu krogu ljudi. Ti so nastali z združevanjem znanja in veščin obrtnikov, ki so jih skozi leta obogatili mladi talenti, z novimi oblikovnimi rešitvami, tehnologijami, novimi materiali in inovativnimi razvojnimi tehnikami. Vsi materiali, ki jih uporabljajo, ustrezajo strogim standardom, kjer sta kakovost in trajnost bistvenega pomena pri vsakem koraku oblikovanja in proizvodnje. Zato so mize, stoli in dodatki za dom Connubia lepi, funkcionalni in narejeni za dolgotrajno uporabo. Za nepogrešljiv pohištveni kos v vaši kuhinji - barski stol - pa ima Connubia punudbo, ki je nikakor ne smete prezreti.

Vsak dom ima zgodbe o vsakdanjem življenju in izjemnih dogodkih, ki sledijo iz enega v drugega in hranijo naš spomin in naša čustva. Živimo v domačem okolju z družino, s prijatelji. DOM je kraj, kjer delimo svoje stvari drug z drugim. Je prostor, kjer smo obkroženi z ljudmi, ki z nami delijo naše veselje in spokojnost, zato je pomembno, da imamo lepo in uporabno pohištvo. Miza in stoli so pohištveni elementi, ki so zelo pomembni v naši jedilnici. Iz tega razloga se je Connubia odločila vstopiti v vaše domove, kjer lahko zadihajte svoj vsakdan in sprejmite svoje vsakodnevne navade. Pogledali smo vaš način življenja; sledili smo vašemu dnevnemu ritmu in ustvarili smo pohištvo, ki bi lahko dodalo vrednost času, ki ga preživite doma. Ker vemo, da je v vašem dnevnem ritmu tudi vsakodneven hiter zajtrk, bodo Connubia barski stoli gotovo vaša naslednja odločitev in nakup.

Več o Connubia blagovni znamki si lahko preberite tudi TUKAJ

 

 

Pohištvo za notranje prostore

Vsak dom živi zgodbe vsakdanjega življenja, kjer se dogajajo izjemne zgodbe in sosledje dogodkov, ki hranijo naš spomin in naša čustva. Bogata ponudba miz in stolov, v različnih materialih, barvah in mladostnih oblikah je ustvarjena za nas, za ljudi z občutkom za lepo pohištvo, ki je tudi dostopno. 

       

 

Connubia ponuja več kot 40 različnih modelov stolov. Na voljo so kot jedilniški stoli, barski in celo kot pisarniški stoli. V celoti leseni, kombinacija lesa in tapeciranih sedišč, na kovinskem podnožju, PP sedišča, na fiksnem podnožju ali na kolesih.

Ponudbo stolov si oglejte TUKAJ

      

Mize, ki jih je v ponudbi več kot 20 modelov, so fiksne ali raztegljive, lesene ali v kombinacija kovinskega podnožja z različnimi tipi miznih plošč (furnir, laminat, keramika, steklo,..) Mize so pravokotnih oblik, okrogle ali ovalne. 

Ponudbo miz si oglejte TUKAJ. 

Ponudbo miz, stolov in ostalega pohištva in dodatkov za dom iz kolkecije Connubia vam predstavljamo v salih pohištva Maros v Celju in Ljubljani.

Več o Connubia blagovni znamki si lahko preberite tudi TUKAJ. 

Vabljeni v naša salona:

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

 

Povpraševanje za "NOVO PRI NAS - CONNUBIA by Calligaris "

99714