PROMOCIJSKI 20% POPUST na vrtno pohištvo CONNUBIA

Po napornem dnevu se prileže počitek na vrtu ali terasi v objemu italijanskega vrtnega pohištva CONNUBIA by Calligaris.

Prihaja čas za piknike in s tem obedovanja in druženja na prostem, pod soncem ali v prijetni senci. Če so vaši stoli iz prejšnje sezone zbledeli in je miza postala premajhna, je nujno, da poiščete nove vrtne stole in vrtno mizo Connubia.

Dovolite si uživati na prvih pomladanskih žarkih ali v prijetni poletni senci v udobnih foteljih, zofah, sedežnih garniturah ali ležalnikih Connubia.

 

CONNUBIA vrtno pohištvo je novost pri ponudniku Calligaris, ki letos praznuje 100-letnico proizvodnje in ponudbe kakovostnih in najbolj raznolikih miz in stolov v Evropi.

S svojimi močnimi italijanskimi koreninami je podjetje Calligairs svojo tradicionalno ponudbo razširil še na vrtno pohištvo CONNUBIA. Vrtno pohištvo Connubia je primerno tako v domačem okolju kot tudi za poslovne prostore in gostinske dejavnosti. 

Vrtne mize in stoli Connubia so izdelane iz materialov, ki kljubujejo zunanjim vremenskih vplivom in so idealne za uporabo na prostem, na vašem balkonu, terasi, vrtu ali ob bazenu.

Pogljete še več vrtnega pohištva CONNUBIA, kot so mize in stoli TUKAJ.

S svojo močno zasnovo, izraženo v harmoniji s prepoznavnimi oblikami in izjemnih kovinskih struktur iz jekla in aluminija, v kombinaciji z inovativnimi tehnološkimi materiali, ponuja Connubia najboljšo izbiro za vrtne sedežne garniture, fotelje in ležalnike.

 

Pogljete še več vrtnih sedežnih garnitur in foteljev CONNUBIA TUKAJ.

Dodatke in ostalo za vrt in terase pa poiščite TUKAJ.

 

V mesecu aprilu in maji vam nudimo PROMOCIJSKI 20% POPUST na vso vrtno pohištvo CONNUBIA.

Ponudba »20% promocijski popust« velja na nova naročila vrtnega pohištva blagovne znamke Connubia in sicer od 1.4. do 31.5.2023. Podrobne informacije na prodajnih mestih Maros. Maros d.o.o., Šmartinska c. 53 ,1000 Ljubljana, tel. 01-401-2003

Vabljeni v salone Maros in Natuzzi v Celju v CELEIA PARKU in Ljubljani, ŠMARTINSKA CESTA 53.

- Salon MAROS in NATUZZI Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS in NATUZZI Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "UŽIVAJTE POD SONCEM"

28148