Nova kolekcija Capsule by Calligaris je vrnitev k izvoru sodobnega oblikovanja pohištva za opremo jedilnih prostorov, kjer sta ključna miza in stol. Največja  pozornost v kolekciji Capsule je dana našemu največjemu bogastvu -  lesu -  kot osnovni surovini.

Lepota teksture in odtenkov nog iz masivnega lesa daje mizam in stolom topel in prefinjen videz, ki polepšajo vsako jedilnico in se odlično podajo v sodobne in tudi bolj tradicionalne ambiente.

 

 

Vsaka miza in stol sta mojstrsko oblikovana in predano zasnovana, vse od načrta do proizvodnje, s poudarkom na estetiki in funkcionalnosti.

Miza Cartesio in stoli Holly Fab

 

Stol Holly Fab

Oblikovanje: Busetti Garuti Redaelli

Nov jedilni stol Holly Fab z bolj obdajajočim naslonjalom in izdatnim oblazinjenjem ponuja višjo raven udobja in vabi ljudi, da sedijo in popolnoma sproščeno uživajo v obroku ali pogovoru. Noge, ki so iz masivnega lesa, dodajo pridih topline in prefinjenosti, zato je ta nova različica stola Holly še bolj primerna za udobne in elegantne jedilnice.

Več o stolu HOLLY FAB izveste TUKAJ.

   

Miza Cartesio

Oblikovanje: Busetti Garuti Redaelli

Nova različica mize Cartesio predstavlja prefinjeno in naravno dekoracijo, v kateri je glavni material les. Lepota lesne strukture in odtenkov nog iz masivnega lesa, daje mizi Cartesio topel in prefinjen videz, zaradi česar jo je mogoče harmonično umestiti tako v sodobne kot v bolj tradicionalne prostore.

Mizno ploščo je mogoče izbrati v različnih obdelavah, kar zagotavlja prilagodljivost prostoru in ambientu v katerega bo miza umeščena. S to posodobljeno različico mize Cartesio sta združeni eleganca in funkcionalnost, zaradi česar je  miza osrednja točka prostora, v jedilnici pa ustvarja prijetno in prefinjeno vzdušje.

Več o mizi CARTESIO izveste TUKAJ.

  

 

 

Miza Dogma in stoli Sweel

 

Stol Sweel

Oblikovanje: Archirivolto

Prava sodobna klasika s vitkim okvirjem iz masivnega lesa ter mehkim in prijetnim sedežem, je posebnost stola Sweel. Zaokrožen naslon za hrbet zagotavlja oporo rokam in omogoča dobro prilagodljivost pri sedenju in pravo udobje. Stol oblazinjen v tkanino ali usnje je hkrati izreden estetski pohištven element, primeren na različne bivalne potrebe.

Več o stolu SWEEL izveste TUKAJ.

 

 

      

Miza Dogma

Oblikovanje: Archirivolto

Dogma je velika raztegljiva jedilna miza namenjena obedovanji in druženju večjemu številu ljudi, kjer lahko dimenzijo mize izberete glede na vaše potrebe. Mizno ploščo je mogoče izbrati v različnih obdelavah, kar zagotavlja prilagodljivost prostoru in ambientu v katerega bo miza umeščena. Podnožje mize je vitko in leseno, kar daje mizi toplino in eleganco.

Več o mizi DOGMA izveste TUKAJ.

   

 

Če želite izvedeti več o kolekciji Capsule prelistajte KATALOG

Kolekcija je že na voljo v salonih pohištva Maros, zato vabljeni v naša salona:

- Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "NOVO - kolekcija Capsule"

35380