Calligaris je vodilni evropski proizvajalec miz, stolov in dodatkov za dom.

 

Njihovi izdelki za opremo jedilnic in ostalih prostorov so prisotni po celem svetu. Visokokakovostni izdelki s poudarkom na slogu, v kombinaciji z različnimi materiali in obdelavami sestavljajo katalog z več tisoč izdelki. Podjetje ponuja različne mize, stole, sedežne garniture, počivalnike, ogledala, omare, predalnike, svetila in druge elemente pohištva za vaš trendovski ali tradicionalni okus.

Calligaris – zvest kupcem v preteklosti,  sedanjosti in prihodnosti

Zgodba enega največjih izdelovalcev stolov in miz na svetu se  je začela pisati leta 1923, ko je ustanovitelj podjetja Antonio  Calligaris začel izdelovati lesene stole, poimenovane Marocco.

Danes Calligaris stoli nudijo bistveno več kot nekoč. Moderen dizajn, neprekosljivo udobje, ergonomija in vrhunski materiali obdelani z najsodobnejšo tehnologijo, so današnje odlike stolov Calligaris.  

Več o stolih Calligaris izveste TUKAJ.

   

 

Calligaris kot vodilni proizvajalec pohištva in dodatkov za dom  je tudi eden izmed vodilnih kreatorjev pohištvenih modnih  trendov in inovativnih tehnologij, ki jih vsako leto predstavlja na milanskem in drugih pohištvenih sejmih po Evropi in tudi izven.  

Mize fiksne ali raztegljive z inovativnimi mehanizmi za hitro in preprosto raztegovanje bodo v hipu rešile vaš prostorski problem. Večina  njihovih jedilnih miz se podaljša v različne dolžine tako, da boste  lahko  za svojo mizo posedli večje število ljudi. 

Več o mizah Calligaris izveste TUKAJ.

 

 

Komode, regali in vitrine se lahko pohvalijo z dovršenim modernim dizajnom, sodobnimi materiali in vrhunsko kvaliteto izdelave.

Več o komodah, regalih in vitrinah Calligaris izveste TUKAJ.

    

NOVE postelje Calligaris so kompaktne, tehnološko dovršene in kreativnih oblik, oblazinjene ali lesene, z možnostjo dvižnega posteljnega dna in snemljivih prevlek. 

 

 In "še pika na i", z dodatki za dom in dekoracijo Calligaris, vaš dom zažari v vsej svoji praktičnosti in lepoti. 

Preproge, klubske mizice, garderobna stoljala, toaletne mizice, fotelji, svetila,.. 

 

 

Še več ponudbe pohištva in dodatkov za dom blagovne znamke Calligaris, si lahko ogledate TUKAJ. 

 

Vabljeni v naša salona:

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

Povpraševanje za "CALLIGARIS - več kot samo mize in stoli"

87922