Podjetje Snaidero oblikuje in proizvaja kuhinje že več kot 75 let z enim samim poslanstvom: dvigniti kakovost bivanja z vidika lepega in estetsko dovršenega oblikovanja in uporabnosti kuhinjskega pohištva.

Zahvaljujoč popolni kombinaciji dizajna, novih tehnologij, vrhunskih materialov in estetske privlačnosti so kreacije na področju kuhinj podjetja Snaidero vedno pred ostalimi in vplivajo na mednarodne trende na področju oblikovanja in razvoja kuhinj. Kuhinje Snaidero so ustvarjene, da vedno pustijo trajen vtis.  Snaidero-va oblikovalska dediščina pooseblja italijansko odličnost po vsem svetu, pri čemer je blagovna znamka prisotna po celem svetu. V 86 državah ima mrežo z več kot 300 specializiranimi maloprodajnimi saloni.

*Na sliki: ikonična zgradba Snaidero. 

Oblikovanje kuhinj Snaidero

Podjetje, ki ga je leta 1946 kot obrtno delavnico ustanovil Cavaliere Rino Snaidero, je ostalo zvesto svojim koreninam. Skrivnost njegove edinstvenosti je globoko zakoreninjena v dediščini izjemne izdelave kuhinj in ekskluzivnosti oblikovalskih stvaritev. Ta vrednostna strategija temelji na združitvi estetskih inovacij in industrijske obrti. Sodelovanje pri razvoju Snaidero kuhinj s priznanimi osebnostmi italijanskega oblikovanja, se je začelo že 60. letih prejšnjega stoletja in so hitro postala temeljna strategija podjetja. Danes so modeli Snaidero kuhinj opremljeni z prestižnimi imeni, kot sta Pininfarina in Massimo Iosa Ghini. Kuhinje Snaidero so med drugim  postale simbol estetske in kakovostne odličnosti v Italiji in po vsem svetu in so bile nagrajene s številnimi nagradami.  Snaidero je s strani prestižnega muzeja arhitekture Chicago Atheneaum 16-krat prejel nagrado Good Design Award.

Raziskave in inovativne rešitve pri razvoju kuhinj 

Tovarna kuhinj Snaidero se nahaja sredi bujnega zelenja severovzhodne Italije, v neposredni bližini z njihovo karizmatično upravno zgradbo. Njihova 100-odstotno italijanska proizvodnja obsega 115.000 kvadratnih metrov površine. Od surovine do končne kuhinje se vse razvija v tovarni Majano (UD), kjer se mešajo obrtniške dejavnosti s popolnoma avtomatiziranimi fazami in z uporabo sistemov najnovejše tehnologije. Ta sinergija je privedla do pomembnih inovacij, kot je uvedba ukrivljenih vrat pri modelu kuhinje Ola, ki so bile dosežene z mešanico napredne tehnologije in edinstvenega strokovnega znanja. Še en nedavni preboj je tehnika praskanja, ki se uporablja za kovinske lake in ustvarja izjemno prefinjen učinek, ki kaže na neomajno zavezanost podjetja k odličnosti. Poleg tega podjetje ohranja poseben oddelek izključno za proizvodnjo pohištva po meri, ki je namenjen prilagajanje potrebam posameznih strank.

      

Ponudba vrhunskih kuhinj

Oblikovanje in izdelava bivalnih prostorov s poudarkom na kuhinji in z močno identiteto je bilo vedno vodilo podjetja Snaidero. Ponudba se predstavlja z dvema različnima kolekcijama kuhinj:

Icone

Kuhinje, ki so jih zasnovali priznani oblikovalci, kot sta Pininfarina in Massimo Iosa Ghini. Icone so nezamenljive mojstrovine na področju sodobnega oblikovanja. To so uresničene prave oblikovalske sanje, kjer estetika in tehnološke inovacije brezhibno sobivajo v popolni harmoniji.

*Na sliki: kuhinja Ola, oblikovanje Pininfarina

Sistema

Kuhinje, ki se s prilagojenimi in funkcionalnimi rešitvami prilagajajo razvijajočim se potrebam in okusom uporabnikov. S skoraj neskončno paleto materialov in zaključnih obdelav ter Snaidero-vo strokovno znanje in izkušnje na področju prilagoditev po meri, te kuhinje omogočajo, da se v celoti izrazijo v svoji edinstvenosti. Kuhinje, ki so zaradi svoje edinstvene oblikovalske zamisli ustvarjene za vsakogar. Sistema je kolekcija kuhinj, ki uteleša različne oblikovalske pristope, vendar komunicira z jezikom lepote in neverjetne funkcionalnosti.

*Na sliki: kuhinja Elementi, oblikovanje Orlando Design

Snaidero kuhinje v salonu pohištva Maros v Ljubljani 

Ekskluzivna ponudba vrhunskih kuhinj Snaidero vam je voljo v salonu pohištva Maros na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani. Na 200 m3 razstavnih površin vam predstavljamo nove modele kuhinj Snidero. Poleg razstave kuhinj, vas v salonu pohištva pričakuje tudi izkušena ekipa svetovalcev in arhitektov. Pokliče nas na 01-401 2030 ali nam pišite na info@maros.si in se dogovorite za vaš obisk. Projekta vaše kuhinje se lotimo profesionalno  in z edinim ciljem; da za vas sprojektiramo najboljšo in najlepšo kuhinjo.  

Ponudbo kuhinj Snaidero si lahko pogledate TUKAJ.