DOBRODOŠLI v nov svet udobja in počitka.

 

Kolekcija udobnih počivalnih foteljev z RELAX funkcijo je bila osnovana za sanje vsakega od nas:  urediti si zasebni prostor – oazo miru in počitka, kjer počivaš, se sproščaš, delaš v miru, uživaš ob branju knjige ali poslušanju glasbe. Kotiček, kjer si preprosto vzemeš čas zase.

 

ZBIRKA 5-IH ZA ČISTO SPROSTITEV

Pet ležečih naslanjačev, ki vas bodo popeljali v povsem drugo dimenzijo udobja, v čisto sprostitev. Kolekcija udobnih počivalnih naslanjačev, je delo Natuzzi stilskega centra in spretnih rok naših rokodelskih mojstrov in več kot 60 let neprekosljivih izkušenj in znanja.

 

ITALIJANSKI DIZAJN, ITALIJANSKA DUŠA.

Zbirka 5-ih prihaja iz Italije in v svet prinaša pravo dušo in karakter Italije. Ustvarjeni, ker so spremljali naše in vaše navade in poslušali vaše želje in pričakovanja. Počivalni fotelji in naslanjači so nastali za vas, za vaše potrebe in vašo sprostitev. V zbirki  5-ih je italijanski dizajn združen v popolno udobje – tako vam ni več potrebno izbirati enega ali drugega. Skupaj v harmoniji, kar jih razlikuje od vseh ostalih. Vabljeni, da jih vidite in preizkusite.  Prepričajte se in presodite sami.

PERSONALIZIRANO UDOBJE.

Z več kot 100 barvami, možnostmi oblazinjenja v usnje in blago, različne velikosti in oblike, zbirka 5-ih omogoča, da  izberete pravega in poiščite prilagojeno udobje, po vaši meri.

Naš moto, »Crafted for Humans«, govori natanko o tem: dajmo vse od sebe in naj bo po vašem.

 

Prelistajte uradni katalog za Relax počivalnike Natuzzi Editions TUKAJ

 

Dodatne informacije na prodajnih mestih Maros in Natuzzi.

Vabljeni v naša salona:

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

- Salon MAROS Celje, Celeiapark, Aškerčeva 17

  

Povpraševanje za "NATUZZI-jeva POT DO VAŠE SPROSTITVE"

88996