Ne glede na to, ali se selite v novo stanovanje ali si želite le nekaj spremembe v vašem domu, so dodatki za dom nepogrešljivi. Pričarajo nov, svež videz doma in ne zahtevajo veliko priprav in trdega dela. Da se boste v stanovanju resnično počutili prijetno in udobno kot doma, razmislite o svojih vsakodnevnih potrebah. Le na tak način bodo dodatki za dom resnično uporabni.

Klubske mizice

Klubske mizice so pomembni dodatki za dom in dajo vaši dnevni sobi dovršen videz. Na voljo so v različnih velikostih, slogih, materialih in barvah. Klubske mizice nudijo priročno površino za pijačo, gradivo za branje in daljinske upravljalnike za TV tik pred vašo glavno sedežno garnituro v dnevni sobi. Klubske mizice predstavljajo dodano funkcijo in slog vaše dnevne sobe.

 

Vaze

Vaze in lonci so čudoviti dodatki za dom, ki jih je enostavno zamenjati, kadar koli želite spremeniti svoje prostore. Pri nas so na voljo v različnih barvah in oblikah. Preprosto se prepustite svoji domišljiji in izberite tisto, ki najbolj odraža vaš stil.

Preproge

Preproge ne ustvarjajo samo udobja in topline v domu; povezujejo tudi celotno sobo. Kot dodatki za dom so nepogrešljiv del opreme. Če ima vaš kavč razgiban vzorec, poskusite z enobarvno, nevpadljivo preprogo. Če je vaša sedežna garnitura nevpadljivih barv, oživite sobo s preprogo z vzorcem. Velikost je pomembna, zato poskrbite, da boste izbrali preprogo, ki bo dovolj velika, boste pohištvo lahko razporedili po njej. Ne glede na to, katero podlogo izberete, pred nakupom obvezno izmerite prostor. Preproge z ravnim tkanjem so pametna izbira za ta prostor, zato poiščite preprogo iz naravnih vlaken, kot je bombaž ali volna, ki jo je enostavno očistiti.

Svetilke

Osvetlitev je pomemben element pri oblikovanju vsake dnevne sobe in je odličen način, da pokažete svoj osebni slog. Poleg tega deluje vaša dnevna soba s pravilno osvetlitvijo toplo in vabljivo. Pomembno je najti pravi slog, ki se ujema s preostalim dekorjem vaše dnevne sobe in zagotavlja pravo količino svetlobe za vaš prostor. Elegantne stropne luči, stenske svetilke, talne svetilke in namizne svetilke zagotavljajo odlično osvetlitev vašega bivalnega prostora in ustvarjajo prijetno vzdušje. Sijalke kot dodatki za dom so nenadomestljive.

Dodajte premišljene podrobnosti z dodatki za dom in dekoracijo spalnice, da bo vaša soba vabljiva in prijetna. Pregrinjala, okrasne blazine, stenske poslikave, drobnarije in še veliko več bo vaš prostor personaliziralo in vašo spalnico naredilo popoln kraj za sprostitev ob koncu dneva. Ne pozabite uporabiti ogledala z okrasnim okvirjem, da bo vaš prostor res zasijal.

Obešalniki, da lažje ohranite red Držala, obešalniki in kavlji na pravi višini za otroke omogočajo, da si sami izberejo oblačila. Enako velja, če jih obesite nazaj zvečer ali ko so sveže oprane. Naj otroci postanejo vaši mali pomočniki.

Odprta omara naredi vse nekoliko bolj dostopno, kar je priročno za vaše vsakodnevne rutine. Obešalniki so uporabni tudi za tiste dneve, ko preizkušate različne videze ali ko je dan za pranje perila.

Dodatki za dom vam omogočajo, da si doma ustvarite posebno vzdušje. Takšno, ki odraža vaš osebni stil. Tako se lahko doma še boljše počutite in uživate v detajlih, ki dajo vašemu domu piko na i. Ko iščete med dodatki za dom takega, ki bo imel resnično uporabno vrednost, se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem svetovali. Tako se lahko prepričate, da bodo dodatki za dom, ki bodo krasili vaš dom tisto, kar res potrebujete.