Kuhinje, ki vam jih v trgovini Maros ponujamo, se lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto in prefinjenim dizajnom. Vse kuhinje so tehnološko dovršene, prostorne in praktične za uporabo. Kuhinje Maros odlikuje visoka kakovost. Nudimo vam brezplačno strokovno izmero in obisk arhitekta na domu.

Naša dolgoletna tradicija vam zagotavlja visoko usposobljenost naših strokovnjakov. Kuhinje Maros uporabniku med kuho nudijo veliko udobja in delovnega prostora. Izbirate lahko med modernimi kuhinjami ravnih in čistih linij, lahko pa se odločite tudi za nakup klasičnih kuhinj. Kvalitetna izdelava in dovršenost dizajna zagotavljata, da vas bo kuhinja navduševala vrsto let, vi pa boste v njej naravnost uživali v ustvarjanju vedno novih dobrot za vašo družino in prijatelje.

1. Pri iskanju vaše sijajne kuhinje se prepustite domišljiji

Je vaša kuhinja prostor za druženje? Ali pa na treh kvadratnih metrih kuhate preprost obrok? Iščete popolnoma novo kuhinjo ali želite obnoviti svojo obstoječo? V podjetju Maros vam bomo pomagali z več kot 20 letnimi izkušnjami. Popolnoma se prilagodimo vsem vašim željam in potrebam, vse od načrtovanja do namestitve kuhinje. Kuhinje Maros so kuhinje vaših sanj. Obiščite naš salon, preglejte katalog in odkrijte, kateri tip kuhinje je kot nalašč za vas. 

2. Pri izbiri rajske kuhinje zaupajte v preudarnost

Imate idejo za izgled vaše kuhinje? Ali imate vse odgovore na vaša vprašanja glede kuhinje? Potem je čas za najbolj zabaven, a hkrati tudi najzahtevnejši del pri zasnovi vaše kuhinje. Čas je, da izberete svoje delovne površine, omare, predale in vso ostalo opremo za kuhinje.

Predali so pomemben del vsake kuhinje, vendar lahko postanejo nekoliko kaotični. "Izven vidnega polja" je v redu, dokler ne iščete prav določene stvari, kot je ponev za palačinke, ki je nikakor ne najdete. Pametni organizatorji predalov bodo poskrbeli, da bo vse imelo določeno mesto, kamor boste kuhinjske pripomočke shranili, ko jih ne boste uporabljali.

3. Oblikovanje in naročilo impresivne kuhinje še nikoli ni bilo tako preprosto

Ste pripravljeni na oblikovanje vaše sanjske kuhinje? Dobra zasnova kuhinje vam bo olajšala življenje in kuhanje spremenila v pravo zabavo. Izkoriščanje vsakega centimetra kuhinje je svojevrstna iznajdljivost. Regali, omare in majhna delovna površina vam zagotavljajo prostor za shranjevanje in prilagodljivost delovnega prostora kuhinje, ki ga potrebujete za vsakodnevne dejavnosti in posebne projekte.

Če imate pravo opremo – in jo imate tam, kjer jo potrebujete – ste lahko pri kuhanju zares ustvarjalni. V podjetju Maros je oblikovanje vaše sanjske kuhinje z našimi strokovnjaki za oblikovanje kuhinje zelo enostavno. Nudimo vam brezplačno svetovanje pri načrtovanju kuhinje. Naši svetovalci in arhitekti, ki so specializirani za kuhinje vam bodo z veseljem pomagali. Izvedli bodo vse potrebne meritve na vašem domu. Da ne ostajamo le pri besedah in domišljiji, si boste s 3-D izrisom lažje predstavljali izgled vaše nove kuhinje. Dizajn vaše kuhinje bo tako oblikovan posebej po vaših merah.

4. Dobava in montaža kuhinje v izredno kratkem času

Dobava kuhinje mora biti natančno načrtovana in strokovno izvedena, saj dobava kuhinje vključuje aktivnosti, ki jih marsikdaj lahko spregledamo. Zahteva znanje strokovnjakov, ki poznajo instalacijo in potrebno električno opremo kuhinje. Podjetje Maros se ponaša z visoko usposobljenimi strokovnjaki, ki bodo poskrbeli za varen prevoz, vnos in montažo vaše nove kuhinje. Ponosni smo na to, da lahko zagotovimo dobavo in montažo vaše nove kuhinje v zelo kratkem času. To pomeni, da je lahko dobava in montaža kuhinje opravljena že v 14 dneh od naročila. Ne le to, dobavo in montažo kuhinje opravimo brezplačno. Pri tem v celoti upoštevamo vaše želje in potrebe.

5. Kuhinje Maros - kuharski raj

Čas je za spremembo vaše nove kuhinje v popolnoma izpopolnjen kuharski raj. Oprema kuhinje vključuje notranjo opremo, ki jo opremite s svojimi najljubšimi gumbi in ročaji ali pa izberete vedno bolj priljubljeno in praktično kuhinjo brez ročajev z »push pull« odpiranjem..

Na ročaje in gumbe pogosto pozabimo, ko gre za načrtovanje kuhinje, vendar lahko resnično izpopolnijo končni videz kuhinje. Izberite slog, ki vam ustreza, in zamenjajte ročaje, da bo vaša kuhinja enostavno preoblikovana. Dodajte lonce in ponve in lahko začnete kuhati. Ko gre za kuhanje, je dobro pomisliti tudi na ustrezno osvetlitev. Za vse je bolje, če lahko dejansko vidite, kaj počnete. Vgrajena osvetlitev kuhinje bo poskrbela za varnejšo pripravo hrane in vam pomagala, da ocvrtih jajc ne boste sladkali.

Obiščite salone Maros in se predajte posebnemu doživetju in popotovanju skozi različne svetove. Spoznajte izvrstnost kuhinje blagovnih znamk Snadiero in Essebi.